Go to Top

Transportbanden

  • Bekeken:
Pagina's:
Pagina's:

Bij Van Trier Tholen vindt u regelmatig aanbiedingen van alle mogelijke vlakke doorvoerbanden (Förderbänder), afvoerbanden, uitsorteerbanden en vultrechterbanden. Wij leveren alle schakels in het mobiele bandtransport van aankomstplaats naar opslagplaats als er behoefte is aan transport over grote tot zeer grote afstanden. Gebruik van vlakke transportbanden in combinatie met duobanden en telescopische transportbanden, lost vrijwel elk transportvraagstuk op.

Eigenschappen transportbanden

Deze transportbanden zijn leverbaar in diverse lengtes en bandbreedtes en zijn geschikt voor gebruik in de landbouwsector, de industrie en het havenbedrijf. Vlakke transportbanden kunnen automatisch in hoogte worden versteld. De bandsnelheid is traploos regelbaar, waardoor een complete aan- of afvoerlijn vanaf één punt controleerbaar is.

De capaciteit van vlakke transportbanden kan variëren van 0 tot 1000 ton per uur. Bandbreedtes zijn leverbaar van 65 tot 120 cm voor banden van 3 tot 8 m lengte. Sorteerbanden om iets uit te rapen, uit te lezen of te sorteren, kunnen eveneens met deze bandbreedtes worden geleverd. De maximale opvoerhoogte varieert van 3,5 tot 5,5 m. Ook vindt u bij ons de speciale containervulband en de Van Trier onderlosser, achterlosser of zwenkbare transportband.