Go to Top

Telescopische Transportbanden

  • Bekeken:

Van Trier Tholen verkoopt alle bekende merken telescopische transportbanden (Telescopische Förderbänder), zoals Grimme, Breston, Miedema, Bijlsma-Hercules, Visser en Climax, zowel nieuwe als gebruikte. Voordat wij een telescopische transportband/hallenvuller bij u afleveren, wordt deze geheel nagekeken voor absolute bedrijfszekerheid. Gebruikte machines worden doorgaans geheel gereviseerd en vrij van verborgen gebreken afgeleverd. Over de staat van niet-gereviseerde machines zijn wij altijd duidelijk.

Eigenschappen hallenvullers

Telescopische transportbanden worden ingezet als hallenvuller bij het inschuren van diverse landbouwgewassen, maar ook bij het snel beladen van schepen met bulkgoederen. Telescopische transportbanden kunnen traploos in- en uitschuiven tot een bereik van 8 tot 24 meter. De telescopische transportbanden kunnen hydraulisch ook in de hoogte versteld worden om de valhoogte van het product zo klein mogelijk te houden. De opvoerhoogte kan oplopen tot 13 meter, afhankelijk van het type hallenvuller. Voor het transport van slib, nat zand en andere kleverige of natte producten zijn er speciale uitvoeringen gladde banden zonder meenemers.

Alle hallenvullers kunnen naar links en rechts zwenken en voor- en achteruit rijden. De capaciteit van onze hallenvullers gaat van 100 tot 400 ton per uur, afhankelijk van de bandbreedte (80, 90 of 100 cm) en het motorvermogen.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod hallenvullers (Lagerhausfüller) voor het transport van uien, aardappelen, wortelen en knolselderij, zand, grind, zout, biomassa, granen, meel, soja, cacaobonen, koffiebonen etc.

Klik op de afbeeldingen voor een beschrijving.