Go to Top

Stortbakken met reiniger

pdf Stortbak BL-2500pdf Stortbak BL-2500-kpdf Stortbak BL-2500-Kpdf Stortbak NB10-280 Lpdf Stortbak Z-2500 Xpdf Stortbak Z-2500 XL

Stortbakken voor de oogst

Van Trier Tholen verhuurt alle mogelijke stortbakken met reiniger. Deze stortbakken (Sturzbunker) worden gebruikt bij het oogsten van aardappelen, uien, wortelen en knolselderij. Aardappelen of uien bv. worden met een kipper in de stortbak geladen. De bodem bestaat uit een brede doorvoerband met regelbare snelheid voor een gedoseerde afgifte van het product. De stortbakken met reiniger zorgen voor een zorgzame en efficiënte behandeling van het geoogste product. Een stortbak met reiniger kan in combinatie met een transportband in het veld worden gebruikt om direct vrachtwagens te beladen. Een andere mogelijkheid is om bv. een voorsorteerder of een stenenverwijderaar te koppelen. Stortbakken hebben een bodembreedte van 250 cm en de inhoud varieert van 9 tot 18 m³. De 7 of 8 reinigingsrollen gaan hydraulisch open en dicht en beschikken over een ellipsvormige rollenreiniger. De capaciteitsregeling zorgt voor een optimale afgifte. Wij verhuren de stortbakken met reiniger zowel met als zonder voorsorteerunit.

De stortbakken met reiniger van Van Trier Tholen staan bekend om de degelijke constructie en de zeer hoge betrouwbaarheid: alles draait om bedrijfszekere capaciteit met een goede reiniging en minimale knolbeschadiging.

info@vantrier.nl