Go to Top

Specials

Kistenvullers

Van Trier Tholen verhuurt ook een aantal speciale machines. Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke kistenvullers (Kistenfüller). Deze hebben een constante aanvoer en zijn eenvoudige te bedienen. Wij verhuren diverse typen, van eenvoudige kistenvulbandjes, tot geavanceerde installaties met 2 motoren, verstelbare loshoogte en automatisch in- en uitschakelen van de voorgeschakelde transportlijn. 

Borstelmachines

Van Trier Tholen verhuurt ook diverse borstelmachines (Enterdungsmaschinen). Deze kunnen droge producten met diameters van 25 tot 65mm mooi schoon borstelen. De borstelmachines zijn 160cm lang en 55 of 110 cm breed.

Losbanden voor treinwagons en direkt onder een schuif

Van Trier Tholen heeft een speciale losband ontwikkeld voor het lossen van treinwagons op locaties zonder losbunker. Deze oplossing is ook geschikt voor gebruik direct onder de schuif van een vrachtauto. Met onze losband voor treinwagons kunt u superlaag onder de klep lossen op 25 cm hoogte met een capaciteit van 0-200 ton per uur. De afvoerlengte bedraagt totaal 15 m naar een hoogte tot 180 cm. De afvoer gebeurt via een duotransportband of een telescopische transportband die vooruit en achteruit onder de klep of schuif rijdt.

 

Bigbag-vultrechters en -vulbakken

Van Trier Tholen verhuurt bigbag-vultrechters en -vulbakken voor het eenvoudig afvullen van bigbags. De vulbak of -trechter staat op de lepels van de heftruck en wordt gevuld met een transportbandje; schuif opentrekken en klaar. Tevens leveren wij ook transportbanden voor het beladen van een silowagen.

 

Presentatiebanden

Bij van Trier Tholen kunt u terecht voor alle mogelijke presentatiebanden. De meeste publieke en commerciële omroepen maakten gebruik van onze diensten. De presentatiebanden zijn geschikt voor de presentatie van alle soorten producten geen personen. De banden werken op 230 of 400 volt en kunnen worden geleverd met een traploze snelheidsregeling. De meest gangbare afmetingen zijn 4 m × 70 cm, 5 m × 50 cm, 5½ m × 80 cm en 6 m × 25 cm. Lengtes van 6 t/m 42 meter op aanvraag.