Go to Top

Duobanden huren, Vlakke Doorvoorbanden

 Bij Van Trier Tholen kunt u terecht voor alle mogelijke schakels in het mobiele transport van aankomst-/losplaats naar opslag-/stortplaats. Of u gebruik wilt maken van vlakke doorvoerbanden, afvoerbanden, uitsorteerbanden, vultrechterbanden of duobanden, wij verhuren elk type. Al deze typen transportbanden zijn per week te huur en voordat wij deze bij u afleveren, worden ze geheel nagekeken, zodat u kunt rekenen op de machines die u bij ons huurt.

Duobanden

Duobanden zijn compacte units en bestaan uit twee gekoppelde transportbanden. Door deze constructie kunnen ze in een hoek t.o.v. elkaar geplaatst worden en daardoor zijn ze heel flexibel plaatsbaar. Duobanden zijn eenvoudig in het gebruik en snel inzetbaar, om grote afstanden te overbruggen tussen losplaats en opslagplaats. Bandbreedte en bandsnelheid bepalen de capaciteit van de duobanden. Voor producten met een hoge soortelijke massa, zoals metaalpoeders worden de banden uitgevoerd met sterkere banden, kettingwielen en motoren. De duobanden worden op elkaar vervoerd en na aankomst hydraulisch van elkaar getild en elektrisch uit elkaar geschoven. Duobanden kunnen in- en uitschuiven, de lengte kan in het gebruik worden gevarieerd vanaf 6 m ingeschoven tot een uitgeschoven lengte van 18 m (2×6 m, 2×7 m, 2×8 m, 2×9 m). Duobanden (Doppelbänder) zijn beschikbaar in bandbreedtes van 70, 80 of 100 cm, met een variabele bandsnelheid van 0 tot 100 m³/uur. De instorthoogte is minimaal 50 cm en de uitstorthoogte is maximaal 175 cm. Duobanden kunnen om de bocht of een hoek werken.

 

pdf Duoband 2×6 meterpdf Duoband 2×7 meter  
pdf Duoband 2×8 meter 80cm breed 
pdf Duoband 2×8 meter 100cm breedpdf Duoband 2×9 meter

Afvoerbanden/doorvoerbanden

Is er behoefte aan transport over nog grotere afstanden, dan kunt u bij Van Trier Tholen terecht voor alle mogelijke afvoerbanden, doorvoerbanden, en vultrechterbanden. Ter overbrugging van 3 tot 8 m kunt u vlakke doorvoerbanden gebruiken met bandbreedtes van 65 tot 120 cm. Ook beschikken wij over uitsorteerbanden om iets uit te rapen, uit te lezen of te sorteren, met bandbreedtes tussen 65 en 120 cm.

info@vantrier.nl